INFORMA'T

Informa't es el bloc informatiu de les activitats que es van realitzant al Municipi de Capdepera.

Activitats del Centre Jove de Capdepera

Tani Bestard | 27 Abril, 2005 10:39

TALLER PER PINTAR ESCUTS inici: dia 28 d'abril de 2005 a les 16:00h Ara ve el Mercat Medieval de Capdepera, si te fa ganes tenir penjat el teu propi escut medieval amb el símbol del teu llinatge, amb imatges imaginaries, etc.. GRAN TORNEIG DE PING- PONG al Poliesportiu de Capdepera DIES: dissabte 7 i 21 de maig de 2005 a les 15.00h Es realitzarà el gran torneig per a tots els aficionats d'aquest esport. No t'ho perdis i apuntat en el Centre Jove i podràs demostrar qui ets tu en aquest esport.

UNIVERSITAT OBERTA PER A MAJORS 2005 A CAPDEPERA

Tani Bestard | 27 Abril, 2005 10:12

Un any més l'Ajuntamnet de capdepera col·labora amb la Universitat de les Illes Balears amb la voluntat d'organitzar un nova edició de la UNIVERSITAT OBERTA PER A MAJORS 2005. Aquest nova edició estarà formada per les següents conferències: Dijous, 28 d'abril de 2005 Aprofitem els alimnets! impartida per Antoni Femenia Marroig, professor del Departament de Química. Dijous, 5 de maig de 2005 Envelliment, exercici i salut cardiovascular impartida per Isabel Lladó Sampol, professora del Departament de Biologia fonamental i Ciències de la Salut. Dijous, 12 de maig de 2005 Inundacions a Mallorca impartida per Miquel Grimalt Gelabert, professor del DEpartament de Ciències de la Terra. Dijous, 19 de maig de 2005 Valerià Weyler i Nicolau: un mallorquí a la guerra de Cuba impartida per Antoni Marimon Riutort, professor del DEpartament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. Dijous, 26 de maig de 2005 Canvis en els sentits impartida per Julia Gallo estrada, professora del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia, i Arturo soriano Cameno, engenyer tècnic industrial. Expert en ergonomia. Dijous, 2 de juny de 2005 Formatges de les Balears impartida per Susana Simal Florindo, professora del Departament de Química. LLoc: Teatre Municipal de Capdepera c/ Col·legi, 18 Tel: 971 81 86 38 Horari: 19 hores
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb