INFORMA'T

Informa't es el bloc informatiu de les activitats que es van realitzant al Municipi de Capdepera.

CICLE DE CONFER╚NCIES DE L'ANY DE LA LLATA CAPDEPERA 2005

Tani Bestard | 30 Maig, 2005 09:19

Seguint dins d'aquest cicle de conferŔncies dedicades a l'any de la llata dimecres dia 22 de juny a les 20:00h al teatre de Capdepera. "APUNTS HISTĎRICS DE L'OBRA DE PALMA" Mallorca- comarca de llevant. A cÓrrec de Mn. ANTONI GILI.

GUANYADORS

Tani Bestard | 26 Maig, 2005 08:38

Ja tenim els guanyadors i els finalistes de la tercera ediciˇ del concurs de dibuix per el cartell i els programes per la III Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Capdepera. JONATAN P╔REZ OVIEDO, de 1r d'ESO, portada del programa i cartell. └NGELS SERRA NEBOT, de 1r d'ESO, contraportada del programa. CRISTINA SOSA, de 6Ŕ de PrimÓria, detalls dins el programa. AMANDA ROSA JIMENEZ, de 3r de PrimÓria, detalls dins el programa. __________________________________________________________________ Els finalistes son: MELISA CASTAĐO, MIQUEL MART═, ALICIA PRATS, JOAN-MART═ GËMEZ-QUINTERO, NEUS MELIS, SHEILA MOLINILLA, TONI SERRA, MELITA MUSTAFA, PABLO MILAN,CARLES, LIESEGANG, MARIA.A. MACARRO, ANABEL LOZANO, LUCIA ALVAREZ, SABRINA SCHMITZ, PEP BAUă└, MARCOS PEREZ, ANNE-V. BOOEE-SIS, DANI MINGORANCE GINA N. SCHNEIDER.

AV═S

Tani Bestard | 18 Maig, 2005 11:25

Dimecres dia 1 de Juny a les 21:35 hrs. a CANAL 4 TV en el programa "GENT DELS NOSTRES POBLES" s'emetrÓ un especial decicat al MERCAT MEDIEVAL A CAPDEPERA, repeticiˇ dissabte dia 4 de juny a les 18:20 hores.

II CONCURS DE FOTOGRAFIA

Tani Bestard | 18 Maig, 2005 11:22

II CONCURS DE FOTOGRAFIA: Organitzat per la Cofraria de Pescadors Verge del Carme per a la IV MOSTRA DE LA LLAMPUGA. SolĚlicit les Bases del Concurs a www.ajcapdepera.net - www.capdeperaweb.com o al Centre Jove de Capdepera: TelŔfono 971 81 86 38.

FET A M└

Tani Bestard | 18 Maig, 2005 11:18

MOSTRA - EXPOSICIË DE L'ESCOLA D'ADULTS DE CAPDEPERA curs 2004/2005 del 27 de maig al 5 de juny: BRODAT, CER└MICA, COMPOSICIË FLORAL, DIBUIX I PINTURA, LLATA, RESTAURACIË DE MOBLES. Can Creu d'Inca: inauguraciˇ dia 27 de maig a les 20 hores. Horari: de les 19 a les 21 hores.

SARSUELA

Tani Bestard | 16 Maig, 2005 08:12

DISSABTE 21 DE MAIG A LES 21:00h (entrada gratu´ta) GRAN GALA MUSICAL ORQUESTRA L═RICA DE MALLORCA: JORDI BIRË concertista; RAFEL NADAL director i SOLISTES VOCALS.

MERCAT MEDIEVAL A CAPDEPERA

Tani Bestard | 10 Maig, 2005 08:26

DIJOUS, DIA 12 DE MAIG * A les 19:00 a can Creu d?inca: Inaugauraciˇ de l'exposiciˇ "LLATA EN JOIES" del taller de joieria Art en Joies. * A les 20:30h al Teatre Municipal: ConferŔncia inaugural del 2n Seminari de M˙sica Antiga, a cÓrrec del grup "De Pulcrae". DIVENDRES, DIA 13 DE MAIG * de les 10 a les 14h. Els centres educatius de Capdepera visiten el Mercat. * A les 18h Cercavila medieval pels carres de Capdepera a cÓrrec de la Companyia Estampida Medieval amb acrobÓcies, malabars, consells, dites, poemes i m˙sica original. * A les 19h a la plaša des Sitjar espectacle de circ amb Madame RamÝrez i els seus Mischavales. * A les 20h a la capella del Castell acte inatitucional i pregˇ a cÓrrec de pere OrpÝ Ferrer. A continuaciˇ, inauguraciˇ oficial del Mercat Medieval. DISSABTE, DIA 14 DE MAIG De les 10 a les 22h gaudiu de tot EL MERCAT MEDIEVAL DE CAPDEPERA. DIUMENGE, DIA 15 DE MAIG de les 10 a les 22h gaudiu de tot EL MERCAT MEDIEVAL DE CAPDEPERA i PER ACABAR * A les 21:15h a l'EsglŔsia de Capdepera: concert de cloenda del Mercat Medieval amb el prestigiˇs conjunt "DE PULCRAE", i amb la colĚlaboraciˇ dels assistens al 2n Seminari de m˙sica antiga de Capdepera.

Curs de RECICLATGE DOM╚STIC i Curs de COMPOST CASOL└

Tani Bestard | 04 Maig, 2005 11:46

Dimarts, 17 de maig de 2005 a les 19:30 hores a la sala Polivalent del teatre municipal de Capdepera tindrÓ lloc el curs de RECICLATGE DOM╚STIC. Inscripcions a l'Ajuntament de Capdepera. A cada assistent li cedim un poal. Dimarts , 24 de maig de 2005 a les 19:30 hores a la sala polivalent del teatre municipal de Capdepera tindrÓ lloc el curs de COMPOST CASOL└. Inscripcions a l'Ajuntament de Capdepera.

TALLERS

Tani Bestard | 04 Maig, 2005 11:43

Si t'agrada el Mercat Medieval i el vols disfrutar al mÓxim... Vine aquest dijous 5 i divendres 6 de maig al Centre Jove de Capdepera a partir de les 16:00h hores al TALLER DE M└SCARES MEDIEVALS.

COMBAT DE GLOSADORS

Tani Bestard | 04 Maig, 2005 11:40

Cinc Glosadors damunt l'escenari en un combat de picat. Presentaciˇ a cÓrrec de Felip Munar i Munar. Organitza: Associaciˇ Cultural "Es Canonge de Santa Cirga" Patrocina : L'Ajuntament de Capdepera. Lloc: Teatre Municipal de Capdepera dia 7 de maig a les 21:00hores.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb