INFORMA'T

Informa't es el bloc informatiu de les activitats que es van realitzant al Municipi de Capdepera.

ESCOLA DE TEATRE

Tani Bestard | 09 Juny, 2005 08:36

ESCOLA DE TEATRE ...Vols passar un estiu inoblidable?...Jocs... Racons... Malabars...Màscares...Excursions...Tallers..Obra de teatre... De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h durant el mes de Juliol del 2005...Si tens entre 7 i 13 anys i moltes ganes de passar-ho bé jugant a fer teatre...corre a apuntar-te al Centre Jove de Capdepera. Tens fins dia 20 de juny. Places limitades!!.

Comentaris

INSOMNI 2005 Marató d'arts esceniques

Isaac | 13/07/2005, 17:28

Un festival de dotze hores d'espectacles que finalitzarà de matinada. la Es celebrarà el dissabte de 8 d' octubre del 2005 Teatre, música, dansa, mim, màgia, còmic, clown i qualsevol proposta escènica de petit format. Un cop més, el Festival estarà dividit en dos horaris, el primer per a espectacles teatrals sencers -d'1 hora aproximadament- i el segon per a propostes escèniques de curta durada -5-20 min.- amb un caràcter més pròxim al cafè-teatre. Com cada any qualsevol proposta es negociable, de temps i espai. No remunerat. Els espectacles es presentaran a la sala cafè-teatre de l'Espai Jove de l'Eixample (C/Ali Bei,120) . Que aquest any gaudeix d'equipacions tècniques noves i espai millorat. La finalitat del festival és donar oportunitats a grups nous, alternatius, amb ambició... sigui com sigui, grups que no ho tenen gens fàcil avui en dia dins el complex panorama teatral del món professional. Com a companyia hem patit i patim la dificultat de fer-nos un lloc; i creiem necessari i gratificant seguir treballant en projectes com aquest, on sense gaires requisits un grup es pugui donar a conèixer i els espectadors gaudeixin en una sola nit de múltiples maneres d'expressar se.

INSOMNI 2006 IV Marató d'arts escèniques de petit format a Barcelona

Companyia Nocturna | 17/05/2006, 07:09

CONVOCATÒRIA INSOMNI 2006 INSOMNI IV Marató d'arts escèniques de petit format a Barcelona OCTUBRE 2006 ENVIANS LA TEVA SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ QUE TROBARÀS A www.espaijove.org Companyia Nocturna en coproducció amb l’Espai Jove de l'Eixample organitza per QUART any consecutiu, la Marató d’arts escèniques de petit format, INSOMNI, després de l’èxit d’anteriors edicions. Un festival de dotze hores d’espectacles que finalitzarà de matinada. Es celebrarà un dissabte d’octubre del 2006 El Festival estarà dividit en dos horaris, el primer per a espectacles teatrals sencers -30 min / 1hora aproximadament- i el segon per a propostes escèniques de curta durada -5-20 min.- amb un caràcter més pròxim al cafè-teatre. Com cada any qualsevol proposta és negociable, de temps i espai. No remunerat Els espectacles es presentaran a la Sala Desarts de l'Espai Jove de l'Eixample (C/Alí Bei,120). Que aquest any gaudeix més que mai d'equipacions tècniques noves i espai perfectament adequat La finalitat del festival és donar oportunitats a grups nous, alternatius, amb ambició... sigui com sigui, grups que no ho tenen gens fàcil avui en dia dins el complex panorama teatral del món professional. Com a companyia hem patit i patim la dificultat de fer-nos un lloc; i creiem necessari i gratificant seguir treballant en projectes com aquest, on sense gaires requisits un grup es pugui donar a conèixer i els espectadors gaudeixin en una sola nit de múltiples maneres d’expressar-se La presència de programadors i entitats, cada any més nombrosa, ha permès a molts dels grups que han passat per Insomni, tenir presència en sales i teatres de la ciutat, així com actuacions per diferents teatres i festivals del país Els grups que estiguin interessats han d'omplir la sol·licitud de participació (www.espaijove.org) i enviar un petit dossier o material que ajudi a fer-se una idea de l'espectacle (En el cas d’espectacles llargs es requereix material audiovisual) Dates i llocs d'actuacions, si l'espectacle es representa actualment El festival té una terrassa a l’aire lliure i un espai força ampli. Les persones o entitats que vulguin proposar-nos tenir un petit espai amb paradetes o moviments artístics alternatius, que ens ho facin arribar mitjançant un escrit que inclogui tots els detalls de la proposta(Mides, horari, llum...) correu electrònic espaijove@espaijove.org - insomni@espaijove.org - cianocturna@wanadoo.es correu postal o directament a l'ESPAI JOVE DE L'EIXAMPLE AliBei, 120 08018 Barcelona DILLUS A DIVENDRES de 17h a 21h Abans del 12 de setembre
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb