INFORMA'T

Informa't es el bloc informatiu de les activitats que es van realitzant al Municipi de Capdepera.

CURSA DE CARRETONS- CAPDEPERA 2008-

Tani Bestard | 27 Juny, 2008 11:06

CURSA DE CARRETONS A CAPDEPERA DIA 23 D'AGOST a les 16:00h.

 BASES DE LA CURSA DE CARRETONS BASES TÈCNIQUES DELS CARRETONS 
 1. El carretó ha de ser de construcció pròpia, no motoritzat i sense pedals. És obligatori que disposi d’un mínim de tres rodes, de frens i de direcció. És igualment obligatori que disposi d’un sistema d’enganxament i de cordes per fermar-se a un altre vehicle.
 2. No es pot utilitzar la base d’un automòbil, de moto, de bicicleta o de qualsevol altre vehicle comercialitzat, si bé es podran utilitzar components de la dita base; no es poden utilitzar eixos complets, sense modificar.
 3. Per raons de seguretat, s’evitaran o aniran molt protegits tots els elements i angles que surtin de manera destacada del disseny del carretó. S’han de preveure d’igual manera, els elements de l’interior de l’habitacle.
 4. El carretó ha de dur alguna mena de sistema de senyalització acústica (tipus clàxon).
 Aconsellam aquestes normes per als carretons de 3 rodes:
 • 3 rodes
 • Màxim 2 persones
 • Les rodes han de girar lliurament i han de descansar al terra en un tram pla i en una posició de repòs, disposades de manera que, aturades, dibuixin un triangle.
       Mides màximes permeses:
 • 250 cm de llarg i 140 cm d’ample
 • Distància màxima entre l’eix de davant i el de darrere: 150 cm
 • Amplària màxima entre les rodes: 140 cm (d’exterior a exterior)
 • Pes: inferior a 150 kg
 Aconsellam aquestes normes per als carretons de 4 rodes:      Són les mateixes que per als carretons de 3 rodes, però s’han de complir també els següents punts:
 • 4 rodes
 • Màxim 3 persones
 • 250 cm de llarg i 150 cm d’ample
 • Amplària màxima entre les rodes: 150 cm (d’exterior a exterior)
 • Les rodes han de girar lliurament i han de descansar al terra en un tram pla i en una posició de repòs, disposades de manera que, aturades, dibuixen un rectangles o un quadrat.
 • Pes: inferior a 200 kg.
  BASES TÈCNIQUES DE LA CURSA DE CARRETONS Tant els components del carretó com els espectadors no podran empènyer els carretons ni a la sortida ni al llarg de la cursa. L’incompliment d’aquesta norma suposarà la desqualificació del carretó, tret que l’organització efectuï alguns canvis oportuns abans de la cursa. El desenvolupament de la carrera es basa en una baixada d’entrenament i dues puntuables per millor temps (l’organització es reserva el dret d’efectuar canvis fins a l’inici de la carrera). És obligatori que els components que disputin la cursa vagin equipats amb roba protectora i casc integral; es recomana dur colzeres i genolleres. El lloc de trobada serà a la Plaça del Sitjar (Ajuntament) a les 16’00h per passar la verificació (si no reuneixen les condicions abans esmentades podran ser desqualificats) i començar la cursa.  GUANYADORS Es premiaran tres carretons de la cursa. 1-     El carretó més ràpid de la cursa (el que faci la davallada en menys temps)2-     El carretó que tengui la millor posada en escena (aquell equip amb els participants disfressats que faci una davallada divertida, amb l’espectacle d’animació més simpàtic, original i amb millor disseny de carretó)3-     El carretó més elaborat.  INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS Podran inscriure’s els joves a partir 14 anys. Els de 14 a 17 hauran d’aportar, juntament amb el full d’inscripció, una autorització del pare, mare o tutor legal. La inscripció es pot realitzar fins el dia 21 d’ agost al:-    Centre Jove.Carrer Col·legi, 18Capdepera            Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14Tel./ fax 971 818638 Mail:  virgicjove@hotmail.com  o  bloc.balearweb.net/275    IMPORTANT: El fet d’inscriure’s suposa acceptar totalment aquestes bases. Les persones i els carretons inscrits que no reuneixen les condicions exposades poden ser no admesos o desqualificats abans de la sortida. 

L’organització es reserva el dret a efectuar canvis fins a l’inici de la cursa.

 FITXA D’INSCRIPCIÓ  

Nom de l’equip

 
Nom i llinatges del responsable 
Telèfon 
Edat 
DNI 
 

Localitat de procedència

 
   

Nom participant 1

  
EdatDNI
Nom participant 2EdatDNI  
Nom participant 3  EdatDNI
Nom participant 4EdatDNI  
                                               

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb